Mitt konto

Hur skapar jag ett konto?
  1. Klicka på "Mitt konto" längst upp till höger på vår hemsida.
  2. Klicka på Skapa inloggning.
  3. Fyll i dina uppgifter och tryck REGISTRERA.

Dina uppgifter säljs aldrig till något annat företag och hålls helt privat. Vänligen se vår sekretesspolicy för mer information.

Hur redigerar jag min kontoinformation?

Klicka på "Mitt konto" längst upp på vår webbplats för att redigera din kontoinformation.

Hur mycket kostar frakten?

Frakt beräknas automatiskt innan du skickar din betalningsinformation. Lägg helt enkelt till produkter i din kundvagn och gå till kassan, där du kommer att erbjudas val av fraktsätt och deras priser.

Jag har glömt mitt lösenord.

Klicka på "Mitt konto" i menyn längst upp på vår hemsida. Enligt inloggningsrutan ser du en länk som säger "Glömt lösenordet?". I samband med att du klickar på den kommer vi skicka ett mail till dig med ditt lösenord.

Hur returnerar jag min produkt?

Klicka här för mer information om att lämna tillbaka ett objekt.

Jag fick fel produkt.

Om du känner att du har fått fel produkt, kontakta kundtjänst inom 72 timmar efter mottagandet av produkten.

Vad är er returpolicy?

Se våra Villkor för fullständig information om vår returpolicy.

När kommer min beställning att skickas?

Se varje enskild post för mer information om tillgången på varje objekt. Efter din beställning, kan du klicka på "Mitt konto" i menyn längst upp på vår webbplats för att spåra statusen för din beställning. Du får en sändningsbekräftelse när din beställning har levererats.

Du är här: Home Hjälp Hjälp Mitt konto